2019 Tavaszköszöntő Futás Veszprém

  • 0
  • on Dec 27, 2023

2019 Tavaszköszöntő Futás Veszprém. Veszprémi egyetemi és diák atlétikai club közhasznú. Tavaszköszöntő futóversenyt rendezett a kolostorok és kertek rendezvényterületen veszprém önkormányzata és a veszprémi egyetemi és diák atlétikai club a hétvégén.

Dűlőre Futunk 2019 LikeBalaton
Dűlőre Futunk 2019 LikeBalaton from likebalaton.hu

Közel két évtizede közös futással búcsúztatják az óévet veszprémben a sportbarátok. Amennyiben a versenykiírás szerint lehetséges a helyszíni nevezés, akkor már csak a helyszínen lehet nevezni. Telefon +36 88 422 868;

(Szo) 0.5 / 2 / 5 / 10Km Veszprém További Info Címke 2019, Egyéni, Futás, Gyerek, Hazai, Jótékonysági, Páros, Terep A Gyerek Címkével Ellátott Futásokon Van Gyerek (Jellemzően.

Idén is hűség napi futásra várjuk a. Székesfehérvár,kossuth utca 11/27/2010 12:00:00 am. Kiemelkedő teljesítményt nyújtott a vedac futó szakága a váltóbajnokságon, a négy bajnoki címnél csak az arak tudott.

Fax +36 88 422 868;

Telefon +36 88 422 868; Amennyiben a versenykiírás szerint lehetséges a helyszíni nevezés, akkor már csak a helyszínen lehet nevezni. Hét térkép és útvonaltervező a heti versenyek.

A Futás Szerelmesei Alaposan El Vannak Kényeztetve A Királynék Városában, Hiszen Gyakorlatilag Minden Városrészben Akad Egy Valamire Való Kocogóhely.

Veszprém nyerte el az európa kulturális fővárosa 2023 címet, jelentette be a döntést a független nemzetközi bírálóbizottság elnöke, aiva rozenberga a művészetek palotájában pénteken. Közel két évtizede közös futással búcsúztatják az óévet veszprémben a sportbarátok. A rendező idén a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság volt, a résztvevőknek.

Új Helyszínen, A Római Kori Villagazdaság, Baláca Kéthektáros Területén Rendezi Meg A Veszprémi Egyetemi És Diák Atlétikai Club A Mezei.

Veszprémi egyetemi és diák atlétikai club közhasznú. A néhány fővel induló futóverseny mára már több, mint 100 fős csapattá. A futónaptár.hu üzemeltetője közvetlen kapcsolatban van szinte minden versenyszervezővel, ezért nálunk.

Tavaszköszöntő Futóversenyt Rendezett A Kolostorok És Kertek Rendezvényterületen Veszprém Önkormányzata És A Veszprémi Egyetemi És Diák Atlétikai Club A Hétvégén.

Az ötletgazda elmondta, reményei szerint hagyomány lesz a rendezvényből és egyre többen. Cím 8200 veszprém, wartha vince u. A tehel tibi által szervezett közösségépítő futáson.

Leave a Reply