2016-Os Veszprém Rali 2022

  • 0
  • on Nov 21, 2023

2016-Os Veszprém Rali 2022. Milák kristóf világcsúccsal aranyérmes 200 méter pillangón. Megjelent a veszprém rallye ’2016 versenykiírása, amely letölthető az alábbi linkről:

Kettős MINIgyőzelem a 2016os FIA Cross Country Világkupa hazai
Kettős MINIgyőzelem a 2016os FIA Cross Country Világkupa hazai from www.autoaddikt.hu

A három napos veszprémi verseny első. Felbőg a motor, durrognak a kipufogók, csikorognak a kerekek, a feszült izgalom megbabonázza a. Veszprém ralin ugyanis másfélszer annyi pontot lehet gyűjteni, mint az évad bármelyik futamán.

Here’s A Question For You:

A rendező elküldte az eddig beérkezett nevezések listáját! A három napos veszprémi verseny első. A herczig norbert, igor bacigal páros az utóbbi három évben egyeduralkodónak számít a veszprém rali versenyen.

2016 Ápr 29, | Kamarai Események.

Az alapszabálynak megfelelően április hónapban megtartásra került a veszprém megyei. Versenykiírás ha tetszett a cikk kérlek oszd meg másokkal is! Milák kristóf világcsúccsal aranyérmes 200 méter pillangón.

Megjelent A Veszprém Rallye ’2016 Versenykiírása, Amely Letölthető Az Alábbi Linkről:

Felbőg a motor, durrognak a kipufogók, csikorognak a kerekek, a feszült izgalom megbabonázza a. A tét tehát óriási herczig norbert és bacigál igor számára. Home veszprém rali veszprém rali.

Nagyon Örültem Ferike Reggeli Válasz Sms Üzenetének.

Ezúttal is ők az esélyesek, bár sokan szeretnék legyőzni. Kókai gábor „kiskókai” és navigátora szőllős róbert „báttya” nagyon élvezték a múlt hétvégi kazincbarcika ralit, a vfts fékje viszont már. Veszprém ralin ugyanis másfélszer annyi pontot lehet gyűjteni, mint az évad bármelyik futamán.

Leave a Reply